2014. május 31., szombat

Kényszervállalkozói igazolvány helyett...


Sokan belefutnak álláskeresés közben, hogy "munkaadójuk" csak vállalkozói jogviszonyban hajlandó őket "foglalkoztatni"!

Az ilyen közvetítői, MLM-es hálózatépítő tevékenységek végzéséhez, a legegyszerűbb megoldás az Egyéni Vállalkozói igazolvány kiváltása! 

Bár nem kerül túl sokba a Vállalkozói engedély, mégis ha a közvetítő, hálózatépítő nem tudja, vagy nem időben tudja kitermelni a vállalkozása adóit, járulékait, hamar nagy bajban lehet!

Miért történhet ez meg? Ha valaki belekényszerül egy vállalkozói jogviszonyba, akkor nem csak vállalkozóvá válik, hanem adóalannyá is, és ezért a mindenkori minimálbérből kalkulált minimális adókat, járulékokat vállalkozása indulásától számítva, meg kell fizesse, függetlenül attól, hogy volt már bevétele, vagy sem! 

A fentebb leírt eset nem egyedi, vállalkozásunk védelmet nyújt ezen vállalkozóknak, hiszen ezen  vállalkozók adóit, járulékait, a cégbérleti időszak alatt végig átvállaljuk!

Ügynököknek, közvetítőknek, hálózatépítőknek fenntartok offline cégbérlés konstrukcióink külföldi cégekbe integrálják a vállalkozókat, melyek által kiállított számlákat a legtöbb "foglalkoztató" elfogadja! 










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése