2014. június 8., vasárnap

Cégbérléssel kapcsolatos kérdések, megválaszolása (1.rész)

Cégbérléssel kapcsolatos kérdések, megválaszolása (1.rész)


Tisztelt cím!
Pár kérdésem lenne:
A bérelhető cégek offshore cégek?
Tudnak nyitni bankszámlát Szlovákiában vagy bármely egyéb EU országban? A bevétel-profit elszámolás milyen módon, milyen dokumentumokkal történik? Önök adnak cégbélyegzőt, cégpapírokat, használható bankszámlákat, a névleges igazgatónak stb.?

A kérdéseire a válaszok, tevékenységenként eltérőek lehetnek.

Amennyiben valamilyen offline tevékenységre, (közvetítés, ügynöki munka, MLM, hálózatépítés) kényszervállalkozás létrehozása helyett, szeretné szolgáltatásainkat igénybe venni, akkor sem bélyegzőre, sem vállalkozására vonatkoztatott számlára külön nincs szüksége. Ön a jutalékát a "munkáltatója" által közölt összeg alapján számlázza, ezt a számlát tőlünk postai úton megkapja! Amikor "munkáltatója" az összeget számlánkra átutalta, azt az aktuális jutalékarány fizetésének levonása után, maximum 3 munkanapon belül továbbítjuk bármilyen ön által megadott bankszámlára, vagy Paypal számlára!
(Offline konstrukcióknál is, amíg nincs bevétele nem fizet semmit a már befizetett bérleti díjon kívül! Bevétel esetén a jutalékát bevételéből kalkuláljuk! Jutalékarányát új partnerek beakvirálásával csökkentheti, annullálhatja, vagy valamelyik partnerprogram kuponunkkal, jutalékmentesen tehet szert bevételre!)
Offline konstrukciók esetén választhat, hogy Uniós cégbe, vagy offshore cégbe akviráljuk!

Amennyiben valamelyik internetes online konstrukciónkat veszi igénybe, akár vásárolt, akár pályázott konstrukció, az adott tevékenységének megfelelően, valamint leendő vállalkozása szerinti érdekek szerint választjuk ki a megfelelő céget, ami lehet Uniós, nem Uniós, vagy offshore cég is. Online vállalkozásánál igazából a cég "milyensége", csak az esetleges szerződéskötések miatt lehet csak lényeges, Pl.: webáruház esetén a nagykereskedelmi partner csak Uniós céggel hajlandó szerződni! Amennyiben ilyen probléma merül fel azt könnyen tudjuk orvosolni. (Van lehetőség több "típusú" cég egyidejű használatára is "keresztszerződésekkel", hiszen az Ön vállalkozásának a neve a weboldalának, webáruházának domain neve lesz!) Mivel internetes vállalkozása szerződéseket, csak fizikailag tud megkötni, így a bérelt cégére, vonatkozó megfelelő dokumentumokat az Ön rendelkezésére bocsájtjuk, ami alapján akár cégbélyegzőt is készíttethet, de a bélyegző esetleges elvesztését, vagy megsemmisülését szigorúan vesszük, éppen ezért inkább az ügyvédi megbízásokon alapuló szerződéseket preferáljuk! (Egy estleges tengerentúli szerződés miatt, ha ott is szeretne tevékenykedni, nem kell kiutaznia, elég egy helyi ügyvédet megbízni!)
Vállalkozása számlája lehet, valamelyik cégünk alszámlája, vagy Paypal számla is, amit Ön szabadon kezelhet!
Mivel alszámla esetén látjuk bevételeit, így az elszámolás számítási módja.: Bevétel - Kiadás = Nyereség
Az Ön nyereségessége esetén fizetendő jutalékának számítási módja.: Nyereség X Aktuális jutalékarány százaléka = Fizetendő jutalék!
Paypal számla esetén havi egy elszámolást kérünk a fentebb leírt metódus szerint csatolt Paypal számla kivonattal! (Képernyőkép, e-mail másolat)

A vállalkozás kezdeti veszteségei a későbbi nyereségekből jóváírhatóak, így a fizetendő jutalék mértéke is lecsökken, vagy egyáltalán nem lesz az Ön vállalkozása után jutalékfizetés! A számítás módja.: Bevétel - (Kiadás + halmozott Veszteség) = Nyereség

Online és Offline Cégbérlés szolgáltatás esetén sem kérünk könyvelést!

Mindkét típusú Cégbérlésnél a vállalkozása adóit, járulékait, a bérelt cég bejegyzési országa szabályai szerint céget bérbeadó fizeti meg, így cégbérlő a cégbérleti díjon felül csak az aktuális jutalékarányának megfelelő jutalékot fizeti a fentebb leírt módon, egyéb felénk fennálló kötelezettsége nincs!

Cégeinkben, Ön az adott tevékenységre vonatkoztatott üzletág igazgató lesz, vagy lehet, kinevezése a cégbérlési idő lejáratával megegyező ideig szól! (kivétel Startup konstrukció) (Üzletág igazgató = egy cégben több cégbérlő vállalkozás is van!)

Természetesen partnerprogramunkban bárki részt vehet, akár cégbérlő, akár magánszemély, a partnerprogramok jutalékából semmilyen levonás nem történik!

Remélem válaszom kielégítő volt az ön számára!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése